Over VC Tops

Een club met een ziel

Recreatievolleybal

VC Tops As bestaat al meer dan 35 jaar en speelt met 2 ploegen in de VKS competitie. De A-ploeg kan zich meten met de beste ploegen uit de competitie en speelt in de hoogste afdeling. Onze B-ploeg doet het ook al aardig in de 2de afdeling A. Ook onze C(afé)-ploeg laat zich niet onbetuigd! Uitslagen en standen van onze ploegen vind je hier en hier terug. Wil je graag deel uitmaken van deze gezellige kliek, neem dan zeker contact op met Lucien Bloemen (0496 03 22 51).

Assers Beach Volley

In 2019 organiseren we al voor de 23ste maal het Assers Beach Volley tornooi dat doorgaat op de beachterreinenen achter de sporthal in As, jaarlijks weer het hoogtepunt van onze volleybalclub. We proberen proberen ook ieder jaar dit tornooi nóg beter en gezelliger te maken dan het al is. Zonder de extra hulp van onze lieftallige echtgenotes en vriendinnen zou dit niet mogelijk zijn!

Meer info?

VC Tops As traint en speelt zijn thuiswedstrijden op dinsdagavond van 20h tot ca ???h in de gemeentelijke sporthal van As. Wil je eens een kijkje komen nemen, je bent altijd van harte welkom!