Programma 25ste Assers Beach Volley

30 en 31 juli 2022

Zaterdag 30 juli 2022

Op zaterdag vind het tornooi plaats voor competitie (2 tegen 2)- en recreatiespelers (3 tegen 3). Jullie worden rond 9h verwacht voor een lekker ontbijtbuffet en dienen zich uiterlijk 9h30 aan te melden bij de organisatie. Omstreeks 10h zullen we dan starten met het tornooi waarbij we trachten om tegen ca 17h met de finales te eindigen.  

Zondag 31 juli 2022

Op zondag wordt enkel een volleybaltornooi gehouden voor zowel gevorderde (3 tegen 3) als beginnende (4 tegen 4) recreanten. Daarnaast zal ook tijdens het tornooi animatie voorzien zijn voor de allerkleinsten

Kostprijs

  • jeugdploegen U13 en U15: € 25 (inclusief 3 ontbijtjes)
  • competitieploegen: €35 (inclusief 2 ontbijtjes)
  • Recreatie gevorderd 1 dag: €40 (inclusief 3 ontbijtjes)
  • Recreatie beginnend 1 dag: €45 (inclusief 4 ontbijtjes)
  • Recreatie gevorderd 2 dagen: €70 (inclusief 2 maal 3 ontbijtjes)
  • Extra ontbijtjes zijn altijd bij te bestellen aan €7 per stuk

Locatie

Algemeen tornooi- en wedstrijdreglement

Bij aanmelding ontvangt iedere ploeg een reglement. Het wedstrijdprogramma zal meegedeeld worden ter plaatse. Bij de competitieploegen wordt er gespeeld volgens de regels van de Belgian Beach Volley, te downloaden via http://www.belgianbeachvolley.be/beach/reglement.asp met dien verstande dat behoudens de finales er geen scheidsrechter aanwezig is en vertrouwd wordt op de fair-play tussen de deelnemende ploegen. Bij de recreatieploegen zullen de regels losjes worden geïnterpreteerd en staat in eerste instantie het spelplezier voor de recreanten bovenaan (wat trouwens ook voor de competitieploegen geldt). Je ploeg is pas ingeschreven na ontvangst van zowel inschrijvings- formulier als het inschrijvingsgeld. Eens ingeschreven is dit definitief. Zoek zelf voor vervanging wanneer je in laatste instantie om hoogdringende redenen niet mee kan doen. Verwittig in ieder geval de inrichter. Iedere ploeg wordt verzocht zelf een beachbal mee te brengen voor de opwarming.